Spring naar hoofd-inhoud

Vacatures

Alle Bij Luitjens vacatures vind je op onze homepagina, de Bij Luitjens Facebook en op Indeed.

Via het sollicitatieformulier op deze site kan je direct solliciteren. Heb je een vraag over een vacature, geef ons dan een belletje! 

Werkgeluk

Het werkgeluk van ons Bij Luitjens personeel is erg belangrijk. Zó belangrijk dat we een tijd geleden ervoor gekozen hebben om hier standaard extra aandacht aan te besteden, door middel van een nieuwe medewerker! Quincy focust zich volledig op het welbevinden van al het personeel, met als doel het werkgeluk alsmaar hoger en hoger te krijgen. Maar wanneer ervaar je dan werkgeluk? Wij gebruiken deze definitie:

Werkgeluk is het hebben van werk waar je voldoening uit haalt, waarvan je enthousiast en gemotiveerd wordt en waarbij je met een glimlach naar je werk toegaat! 

Meer weten over werkgeluk of direct in contact komen met Quincy? Mail haar via werkgeluk@bijluitjens.nl. 

Werken bij

Bij Luitjens hechten we veel waarde aan al onze medewerkers. Door middel van onder andere onze Personeelsvereniging (PV) zorgen we ervoor dat we elkaar ook op een informele manier leren kennen en samen leuke dingen kunnen beleven.

We zijn ook vaak op zoek naar nieuwe collega's! Naast dat je Bij Luitjens aan de slag kan als oproepkracht of vaste kracht, kan je bij ons ook stage lopen. Wij zijn voor verschillende branches een erkend leerbedrijf en we staan te trappelen om nieuwe studenten te verwelkomen in ons team. Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Bel ons gerust! 

Interne Kernwaarden

Zonder klanten hebben we geen winkel. Maar het Bij Luitjens team is minstens zo belangrijk. Zonder personeel hebben we de klanten niets te bieden. Daarom hebben we voor onze collega's een aantal belangrijke kernwaarden vastgesteld.  Zo kunnen we er met z’n allen iets moois van maken!

Duurzame relatie – we willen graag een relatie met jou opbouwen, niet zomaar voor een paar weken, maar voor een langere termijn. Er staat een enthousiast team te trappelen om jou te leren kennen en in het team op te nemen! Naast het uitvoeren van jouw werkzaamheden, hechten wij natuurlijk veel waarde aan gezelligheid op de werkvloer. We zijn van oorsprong een familiebedrijf en willen daarom dat jij je bij ons thuis voelt.

Betrokkenheid – we zien graag dat jij je verbonden voelt met je team, jouw werkzaamheden en met het bedrijf. We zien vaak dat er nieuwe vriendschappen op de vloer gemaakt worden, daar zijn we trots op! We staan voor elkaar klaar en helpen elkaar. En we hopen dat jij net zo blij, tevreden en trots bent op jezelf bij een afgeronde taak, als dat wij dat zijn.

Eigenaarschap – inmiddels zijn we met een groot team. Met alle krachten samen zijn we veel sterker dan alleen het managementteam. Daarom vragen we iedereen om te werken alsof je de eigenaar bent van het bedrijf! Neem initiatief, kom met ideeën of voer zelf verandering door. En denk bij alles wat je doet “Wat zou ik doen als ik eigenaar van Bij Luitjens zou zijn?”.

Duidelijkheid – niets is zo belangrijk als weten waar je aan toe bent. Wij verwachten dan ook van ons managementteam dat zij jou duidelijk aangeven wat ze van jou verwachten. Maar ook dat je feedback krijgt voor eventuele verbeteringen en ontwikkeling en niet te vergeten natuurlijk ook de complimenten die jij verdient!

Veiligheid – we willen dat jij in een veilige werkomgeving werkt en je veilig voelt tijdens het werken. Naast het volgen van het veiligheidsplan, is het ook goed om zelf je oren en ogen open te houden voor eventuele onveilige situaties. Ligt er iets op de grond, raap het op. Speelt er iets in het team, geef het aan!

Waar kan jij terecht?

14 of 15 jaar en toe aan een baantje? Bij ons kan je terecht als vakkenvuller of afwasser.

16 of 17 jaar? Dan kan je solliciteren op elke functie van Albert Heijn, Bruna, Etos, Family, Lekkersss of Level Up.

18+? Dan ben je ook van harte welkom bij Gall & Gall!