Spring naar hoofd-inhoud
openingstijden Gall & Gall

Zo - woe

Do - za

10:00-19:00

09:00-20:00

Tel 0115-533334

Gall & Gall

Bij Gall & Gall Axel draait alles om het plezier van goed genieten. Het vieren van mooie momenten met vrienden en familie is een traditie die we koesteren. Kom langs en ontdek de wereld van smaken en verhalen die we met passie met je willen delen.

Klik hier voor onze huidige aanbiedingen

 


Ons team - Remco

Welkom bij Gall & Gall!

In deze mooie winkel sta ik met mijn enthousiaste team klaar om je met raad en daad bij te staan. Ons team bestaat uit medewerkers die allemaal hun eigen specialiteit hebben. Met al onze kennis en passie kunnen wij je adviseren over de lekkerste drankjes. Ons team bestaat uit een groep levensgenieters, echte Bourgondiërs.

Leven, proeven en genieten is ons motto.

Als winkel werken we veel samen met brouwers en distilleerderijen uit de buurt, om iedereen te laten genieten van hun mooie producten. Wij vinden het allemaal erg leuk om uit te zoeken wat er nu bijvoorbeeld bij dat ene gerecht zou passen. Waarom bij een 9 gangen menu niet per se een wijn arrangement hoort, en dat je dat zeker ook kan met bier of Whisky. Laat je verrassen!

Als team proeven we zoveel mogelijk, nemen we deel aan elk mogelijke masterclass om helemaal “up to date” te blijven. Bij ons begint het weekend op Donderdag, en dan zullen er wijnen te proeven zijn. Elke week zoeken wij een heerlijke wijn uit, nadat wij dit uiteraard zelf geproefd hebben, om ons enthousiasme en ervaringen met jullie te delen. Zijn het wilde whisky dagen, dan verruilen we de wijnglazen voor de whiskyglazen.

Proeven is beleven. En beleven is genieten.

Tot snel in Axel!