Spring naar hoofd-inhoud
Openingstijden Eethuis Family Axel
Ma t/m do10:00-21:00
Vr t/m zo10:00-22:00
Family voor Thuis Axel
Elke dag11:00-20:00

Tel 0115-211333

Openingstijden Family Terneuzen
Elke dag10:00-21:00

Tel 0115-211999

Family

Bij Family draait alles om samen genieten. Smullen van je favoriete Family-gerechten in het gezelschap van je dierbaren. En als je geen zin hebt om de deur uit te gaan, dan bestel je gewoon voor thuis of op het werk.

Family Axel

Reserveer een plekje in het mooiste eethuis van Nederland voor elk moment van de dag, van lunch tot diner en van kopje koffie tot een gezellig borrelmoment of bestel je afhaalmaaltijd gemakkelijk en snel bij Family voor Thuis.

Family Terneuzen

Je bent van harte welkom in onze tweede Bij Luitjens Family vestiging in nieuwbouwcomplex De Kampanje aan de Bellevue (vroeger de Kop van de Noordstraat) in Terneuzen. Neem plaats in het sfeervolle eethuis of bestel je afhaalmaaltijd gemakkelijk en snel bij Family voor Thuis

Wil jij je ook aansluiten bij ons topteam? Solliciteer dan snel!

Klik hier om op de hoogte te blijven.

 


Ons team - Jurgen

Hallo! Ik ben Jurgen Bracke en ik ben de bedrijfsmanager van Family in Axel en Family Terneuzen. In 2019 werd ik benaderd om Family te gaan runnen en dit doe ik nu met heel veel plezier. In de jaren voor Family heb ik altijd in de Retail gewerkt en ook 11 jaar een eigen Spar supermarkt gehad. Dus de horeca was wel even een heel andere wereld.

Het mooiste van dit werk is dat ik veel mensen leer kennen en dat er met sommigen ook een goed band ontstaat. Het is altijd fijn als je mensen weer terug ziet komen en dat ze dan ook je naam weten.

Het belangrijkste van een bedrijf zijn de mensen die er werken. Gezelligheid kent geen tijd en dat is handig met de lange dagen in de horeca. Sfeer is een hele belangrijke factor die aanwezig moet zijn, hier focus ik me daarom ook veel op.

Mijn functie is zorgen dat de vestiging helemaal tip top in orde is, en dan ook écht alles. Het is fijn om samen met mijn collega’s het perfecte uitje voor de gasten te verzorgen. Wanneer ik hier mijn steentje aan kan bijdragen, dan spring ik graag bij om mijn collega’s te helpen.

Ik werk het liefste in het zicht van de gasten bijvoorbeeld bij het ontvangst of met een dienblad aan tafel. Maar ook in de keuken werk ik graag mee. Je kan me op veel verschillende plekken vinden dus!

 

Ik hoop jullie snel bij Family te zien en dat we een praatje kunnen maken, dus tot snel bij Family!