Spring naar hoofd-inhoud
openingstijden
Albert Heijn
maandag8:00 - 21:00
dinsdag8:00 - 21:00
woensdag8:00 - 21:00
donderdag8:00 - 21:00
vrijdag8:00 - 21:00
zaterdag8:00 - 21:00
zondag8:00 - 21:00

Tel 0115-533333

Albert Heijn

Het alledaagse betaalbaar, het bijzondere bereikbaar. Naast bijzondere producten en acties, zijn we óók een betaalbare winkel voor de alledaagse boodschappen.

Klik hier voor onze huidige aanbiedingen

 


Ons Team - Marco

Hallo! Ik ben Marco Stoffels en ik ben de bedrijfsleider van Albert Heijn Axel.

Op mijn zestiende begon ik als stagiair in de winkel en vanuit deze stage ging ik aan de slag als vulploegmedewerker. Ondertussen werk al meer dan 25 jaar voor de familie Luitjens.

Toen ik fulltime bij hen aan de slag ging, heb ik alle afdelingen doorlopen. Ik volgde intern en extern verschillende opleidingen en nu werk ik al weer een hele tijd als bedrijfsleider.

Het mooiste van dit werk is dat ik in de loop der jaren veel klanten persoonlijk leerde kennen. Natuurlijk gaat het eerste gesprek altijd over de winkel of over een product.

Soms geef ik advies of help ik een handje bij het zoeken van een artikel op de boodschappenlijst. Maar een praatje over het weer hoort er ook bij. Het contact met de klanten maakt dit werk uniek, vind ik.

Ook op de werkvloer is het gezellig met elkaar. Dat komt door de bijna familiaire sfeer die op de werkvloer heerst. Ik werk met mensen van 14 tot 67 jaar en dat maakt ons team gevarieerd.

In mijn functie ben ik eindverantwoordelijk voor alle afdelingen. Ik overleg met collega´s, stuur bij waar nodig is en als het druk is op een afdeling, spring ik vaak even bij. Even kassadraaien, een broodje snijden of bananen vullen, het hoort er allemaal bij.

Je kunt me overal in de winkel tegenkomen, dus tot ziens bij Albert Heijn!