Spring naar hoofd-inhoud
openingstijden Lekkersss
Elke dag9:00 - 20:00

Tel 0115-533335

Lekkersss

Stel je voor, een plaats waar snoep dromen werkelijkheid worden en waar je wordt ondergedompeld in een wereld van zoetigheden en lekkernijen... Dat is Lekkersss! Hier draait alles om het verwennen van je zintuigen en het vinden van de perfecte lekkernij, om jezelf te trakteren of om een dierbare te verrassen met een heerlijk cadeau.

Klik hier voor ons assortiment en onze huidige aanbiedingen.

 


Ons team

Ha ha.... wij zijn het gelukkigste team dat in de Lekkerssste winkel van Zeeuws-Vlaanderen mag werken.

145 m2 snoepplezier en meer dan dat. Blauw, roze en geel zijn de aansprekende basiskleuren in deze heerlijke snoepwinkel, maar je kunt er nog veel meer kopen dan alleen snoep. 

Een winkel waar je kunt kiezen uit een enorm assortiment aan lekkersss. Zo hebben we de ambachtelijke cupcakes van lokale bakkerij Dees, maar ook die heerlijke macarons van Dutch Homemade. Deze worden al jaren verkozen tot beste macaron van Amsterdam, het walhalla van de macarons in Nederland. Er is een aparte hoek met buitenlandse snoepjes en drankjes waar je van gaat watertanden, maar ook ouderwets oud-hollands snoepgoed. Er liggen ook veel verschillende foodbars van Arzu Foodbar Supplier uit Rotterdam in de vitrine. Een winkel waarbij beleving een grote rol speelt.

Naast al deze heerlijke zoet- en zaligheden vind je bij ons 365 dagen per jaar heerlijk ambachtelijk Italiaans schepijs (in wel 24 verschillende smaken), maar ook icecoffee, softijs en lekkere ijsdranken (als milkshake en slush).

Als je Bij Lekkersss in Axel binnenstapt kom je in een warm bad terecht. Dat moet je proeven! Dus of je nu op zoek bent naar iets lekkers om jezelf te verwennen of naar een leuk en lekker cadeautje om een ander te verrassen, bij Lekkersss ben je zeker aan het juiste adres!

Tot snel bij Lekkersss!