Spring naar hoofd-inhoud
contactgegevens
Szydlowskiplein 22
4571 EW  Axel
0115 533333
info@bijluitjens.nl
openingstijden
maandag8:00 - 21:00
dinsdag8:00 - 21:00
woensdag8:00 - 21:00
donderdag8:00 - 21:00
vrijdag8:00 - 21:00
zaterdag8:00 - 21:00
zondag8:00 - 21:00

Openstaande vacatures

Vestigingsmanager Anytime Fitness - solliciteer hier

In deze dynamische functie ben je eindverantwoordelijk voor de resultaten van de club. Je hebt aandacht voor kwaliteit, omzet, kosten, marktpositie, lokale betrokkenheid en personeelsbeleid. Je geeft op een natuurlijke wijze sturing aan jouw team en zorgt er samen voor dat de resultaten van de club doorlopend verbeterd en geoptimaliseerd worden. (20-30 uur per week)

 

Keukenmedewerker Family - solliciteer hier

Heb jij een passie voor eten en bezorg jij de gasten van het mooiste eethuis van Nederland graag een fantastische avond door ze een heerlijke maaltijd voor te schotelen? Dan is de kans groot dat jij goed past in het keukenteam van Family Axel.

De keukenwerkzaamheden bestaan uit het bereiden van gerechten voor het Family eethuis en de afhaallocatie Family voor thuis. Het is belangrijk dat je je hoofd koel kunt houden, want tijdens de ‘piekuren’ van de lunch of het diner kan de druk flink oplopen. Snel en precies werken is op die momenten een vereiste. Maar wees gerust, niet jouw hele werkdag bestaat uit deze piekmomenten. Ook het voorbereiden van de mise-en-place, het schoonmaken en houden van je werkplek en het meedenken over verbeteringen en ontwikkelingen binnen de keuken, staan op jouw takenlijst.

Keukenervaring is gewenst. Jouw uren worden in samenspraak ingepland. Enkel tijdens schooluren en om het weekend werken behoren tot de mogelijkheden. (oproepkracht 6-15 uur)

 

 

Allround medewerker Lekkersss Parttime - Solliciteer hier

Als allround medewerker bij Lekkersss stap je makkelijk op klanten af om ze te helpen met hun aankopen en bedien je de kassa. (avond en weekenduren + vakanties)

 

Caissière AH parttime- Solliciteer hier

Als caissière bij Albert Heijn ben je het visitekaartje van de winkel. Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel uitgaan. Voor deze functie moet je minimaal 16 jaar zijn. Je kunt precies werken en je vindt het leuk om met klanten om te gaan.

(avond en weekenduren)

 

Vulploeg medewerker AH parttime - solliciteer hier

Als vulploegmedewerker bij Albert Heijn help je bij het lossen van de vrachtwagens en vul je de schappen. Je zorgt ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet en je helpt klanten als zij een product niet kunnen vinden. Je doet dit samen met een gezellig team van leeftijdsgenoten. Zo help je elkaar en is het iedere dag weer gezellig. 

(avonden en/of weekenduren)