Spring naar hoofd-inhoud
contactgegevens
Szydlowskiplein 22
4571 EW  Axel
0115 533333
info@bijluitjens.nl
openingstijden
Elke dag8:00 - 21:00

Openstaande vacatures

Bij Luitjens zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega's! Je kunt bij ons aan de slag als oproepkracht, als vaste kracht of voor een leerzame stageplek. Bekijk hier onze openstaande vacatures of lees meer waarom elke collega belangrijk is voor het Bij Luitjens succes.

 

Medewerker Family Hulst - solliciteer hier

Werken bij de leukste family van Hulst? Ja, het is zo ver; onze zoektocht naar de horecatoppers van Hulst is gestart! Voordat onze gloednieuwe vestiging gevuld kan worden met het gelach en geklets van onze gasten, hebben we een gemotiveerd team nodig die hen gaat voorzien van een prachtige ervaring!

Ben jij een ervaren leider en weet jij hoe je jouw team(s) moet aansturen (Vestigingsmanager/ Afdelingsmanager)? Of liggen jouw skills meer bij het soepel laten verlopen van een shift (Teamleider)? Laat jij jouw handjes wapperen en ga je aan de slag in direct contact met de gasten (Bedieningsmedewerker) of knal je liever achter de schermen (Keukenmedewerker)? Of zorg jij voor de kers op de taart door iedere dag te kunnen starten met een schone vestiging (Kwaliteitsmedewerker)? Family Hulst is opzoek naar iedereen, laat van je horen en solliciteer snel!

(vanaf 14 jaar, dag- avond- en/of weekenddienst)

 

Verkoopmedewerker Brood AH - solliciteer hier

Als verkoopmedewerker ben je werkzaam op de afdeling brood. Houd jij ervan om je mouwen op te stropen en even lekker te knallen? Dan is de broodafdeling echt iets voor jou. Naast het bakken en verwerken van de producten ben jij het aanspreekpunt voor de klanten die meer informatie willen. Het is dus ook belangrijk dat je snel kennis op doet over de producten die verkocht worden en dat je het leuk vindt om klanten te helpen. Je komt terecht in een ervaren en gezellig team, die jouw in no-time ingeleerd heeft. 

(avond- en weekenduren - vanaf 16 jaar)

 

Keukenmedewerker Family Axel - solliciteer hier

Heb jij een passie voor eten en bezorg jij de gasten graag een fantastische avond door ze een heerlijke maaltijd voor te schotelen? Dan is de kans groot dat jij goed past in het keukenteam van Family.

De keukenwerkzaamheden bestaan uit het bereiden van gerechten voor het Family eethuis en de afhaallocatie Family voor thuis. Het is belangrijk dat je je hoofd koel kunt houden, want tijdens de ‘piekuren’ van de lunch of het diner kan de druk flink oplopen. Snel en precies werken is op die momenten een vereiste. Maar wees gerust, niet jouw hele werkdag bestaat uit deze piekmomenten. Ook het voorbereiden van de mise-en-place, het schoonmaken en houden van je werkplek en het meedenken over verbeteringen en ontwikkelingen binnen de keuken, staan op jouw takenlijst.

Jouw uren worden in samenspraak ingepland. Enkel tijdens schooluren of juist enkel in het weekend werken behoren tot de mogelijkheden.

(oproepkracht)

 

Weekendmedewerker Etos - solliciteer hier

Als weekendmedewerker bij Etos Axel kom je in een gezellig team en bruisende winkel terecht! Midden in het centrum van Axel bevindt zich de gloednieuwe vestiging waar jong en oud naartoe trekt voor alledaagse spullen, zoals make-up en haar- en huidverzorging. Maar ook voor advies over het uitgebreide assortiment aan medicatie en zelfhulpmiddelen komen klanten bij jou langs. Rondom feestdagen is het inpakpapier bijna niet aan te slepen en maak jij de mooiste creaties voor de dierbaren van jouw klanten.

Op rustige momenten heb je de tijd om de schappen aan te vullen en de winkel netjes te houden. Al met al is er geen mogelijkheid tot vervelen dus!

(weekenduren en vakanties - vanaf 16 jaar)

 

Hoofd Service Family Axel - Solliciteer hier

Family Axel is opzoek naar een enthousiaste, flexibele en ervaren leidinggevende!

Als Hoofd Service ben je verantwoordelijk voor het Serviceteam. Je leidt de Teamleiders Service op en stuurt hen aan, zorgt voor een juiste personeelsbezetting, inkoop- en voorraadbeheer en de algehele kwaliteit van de Serviceafdeling. Als Hoofd Service heb je ervaring met leidinggeven en roosters maken, ben je flexibel in je beschikbaarheid én je handelen. Je werkt oplossingsgericht en weet adequaat problemen op te lossen. Ervaring in de horeca is een pre. 

(32 uur) 

 

Vakkenvuller AH avond / ochtend - solliciteer hier

Als vulploegmedewerker bij Albert Heijn help je bij het lossen van de vrachtwagens en vul je de schappen. Je zorgt ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet en je helpt klanten als zij een product niet kunnen vinden. De ochtendploeg begint al voordat de winkel geopend is. In de avondploeg neemt de jeugd het over om de schappen netjes aan te vullen. Zo zijn we met z'n allen verdeeld over de dag druk bezig om de winkel mooi te houden! 

(ochtend/ avonduren + weekend - vanaf 14 jaar)

 

Kwaliteitsmedewerker AH - solliciteer hier

Als kwaliteitsmedewerker zorg je er samen met je collega’s van de verschillende afdelingen voor dat de winkel schoon en veilig is. Voor klanten en voor iedereen die er werkt. Je controleert de temperatuur van de koeling en zorgt ervoor dat hygiëne regels en voorschriften worden nageleefd.

(weekend - oproep)

 

Caissière AH oproep- Solliciteer hier

Als caissière bij Albert Heijn ben je het visitekaartje van de winkel. Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel uitgaan. Voor deze functie moet je minimaal 16 jaar zijn. Je kunt precies werken en je vindt het leuk om met klanten om te gaan.

(avond- en weekenduren - vanaf 16 jaar)

 

Versmedewerker AH - solliciteer hier

Als Medewerker AGF ben je werkzaam op eerste afdeling bij binnenkomst van de winkel. Jij en jouw collega’s moeten samen zorgdragen voor een goede uitstraling van deze belangrijke afdeling. Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten die meer informatie willen over de producten op deze afdeling. Het is dus belangrijk dat je snel kennis op doet over de producten die verkocht worden en dat je het leuk vindt om klanten te helpen.

(oproep)