Spring naar hoofd-inhoud
contactgegevens
Szydlowskiplein 22
4571 EW  Axel
0115 533333
info@bijluitjens.nl
openingstijden
maandag8:00 - 21:00
dinsdag8:00 - 21:00
woensdag8:00 - 21:00
donderdag8:00 - 21:00
vrijdag8:00 - 21:00
zaterdag8:00 - 21:00
zondag8:00 - 21:00

Openstaande vacatures

Bedieningmedewerker Family - solliciteer hier

Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan in een gezellig team? Bij ons staat sfeer maken, gastvrijheid en plezier op 1. Geen dag is hetzelfde! Dus houd je van afwisseling, ben je sociaal en maak je het mensen graag naar de zin? Wij zijn op zoek naar medewerkers voor in de bediening.

Horecaervaring is gewenst maar zeker niet noodzakelijk. Jouw uren worden in samenspraak ingepland. Enkel tijdens schooluren of juist enkel in het weekend werken behoren tot de mogelijkheden. (vaste aanstelling of oproepkracht)

 

 

Keukenmedewerker Family - solliciteer hier

Heb jij een passie voor eten en bezorg jij de gasten graag een fantastische avond door ze een heerlijke maaltijd voor te schotelen? Dan is de kans groot dat jij goed past in het keukenteam van Family.

De keukenwerkzaamheden bestaan uit het bereiden van gerechten voor het Family eethuis en de afhaallocatie Family voor thuis. Het is belangrijk dat je je hoofd koel kunt houden, want tijdens de ‘piekuren’ van de lunch of het diner kan de druk flink oplopen. Snel en precies werken is op die momenten een vereiste. Maar wees gerust, niet jouw hele werkdag bestaat uit deze piekmomenten. Ook het voorbereiden van de mise-en-place, het schoonmaken en houden van je werkplek en het meedenken over verbeteringen en ontwikkelingen binnen de keuken, staan op jouw takenlijst.

Keukenervaring is gewenst. Jouw uren worden in samenspraak ingepland. Enkel tijdens schooluren of juist enkel in het weekend werken behoren tot de mogelijkheden. (vaste aanstelling of oproepkracht)

 

 

Verkoopmedewerker Brood AH parttime- solliciteer hier

Als verkoopmedewerker ben je werkzaam op de afdeling brood. Houd jij ervan om je mouwen op te stropen en even lekker te knallen? Dan is de broodafdeling echt iets voor jou. Naast het bakken en verwerken van de producten ben jij het aanspreekpunt voor de klanten die meer informatie willen. Het is dus ook belangrijk dat je snel kennis op doet over de producten die verkocht worden en dat je het leuk vindt om klanten te helpen.

(avond- en weekenduren)

 

Caissière AH parttime- Solliciteer hier

Als caissière bij Albert Heijn ben je het visitekaartje van de winkel. Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel uitgaan. Voor deze functie moet je minimaal 16 jaar zijn. Je kunt precies werken en je vindt het leuk om met klanten om te gaan.

(avond en weekenduren)