Spring naar hoofd-inhoud
contactgegevens
Szydlowskiplein 22
4571 EW  Axel
0115 533333
info@bijluitjens.nl
openingstijden
maandag8:00 - 21:00
dinsdag8:00 - 21:00
woensdag8:00 - 21:00
donderdag8:00 - 21:00
vrijdag8:00 - 21:00
zaterdag8:00 - 21:00
zondag8:00 - 21:00

Openstaande vacatures

Vakkenvuller AH - solliciteer hier

Als vulploegmedewerker bij Albert Heijn help je bij het lossen van de vrachtwagens en vul je de schappen. Je zorgt ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet en je helpt klanten als zij een product niet kunnen vinden. Je doet dit samen met een gezellig team van leeftijdsgenoten. Zo help je elkaar en is het iedere dag weer gezellig. 

(avond en weekenduren - vanaf 14 jaar)

 

Medewerker Family Axel - solliciteer hier

Ben jij een écht familiemens? De leukste familie van Zeeuws-Vlaanderen is opzoek naar nieuwe medewerkers!

Family staat bekend om haar gezellige sfeer en goede kwaliteit. Nu de drukke zomermaanden weer om de hoek staan, is het tijd om het huidige team aan te vullen met een aantal extra horecatoppers. Family Axel én Terneuzen zijn opzoek naar medewerkers waarbij overzicht bewaren en aansturen in het bloed zit. Wellicht ben je al werkzaam (geweest) in de horecabranche, of kom je juist uit een hele andere tak; bij Family krijg je de ruimte om je te ontwikkelen tot een ware Horeca-expert! Zolang jij beschikt over een goede dosis collegialiteit, je de gasten op #1 zet en lekker kan doorwerken, pas jij perfect in ons profiel.

In de Bediening zorg je met jouw sociale persoonlijkheid en vlotte aanpak dat de gasten overal van voorzien zijn. Liggen jouw talenten meer in de Keuken, dan ben jij stressbestendig en is multitasking jouw tweede natuur. In beide functies ben je flexibel, beheers je de Nederlandse taal goed en ben je bereid om minimaal 1 dag per week in het weekend te werken. Zowel voor in de Bediening als in de Keuken zijn we opzoek naar vaste collega’s, die tussen de 24 en 40u komen werken.

 

Verkoopmedewerker Brood AH - solliciteer hier

Als verkoopmedewerker ben je werkzaam op de afdeling brood. Houd jij ervan om je mouwen op te stropen en even lekker te knallen? Dan is de broodafdeling echt iets voor jou. Naast het bakken en verwerken van de producten ben jij het aanspreekpunt voor de klanten die meer informatie willen. Het is dus ook belangrijk dat je snel kennis op doet over de producten die verkocht worden en dat je het leuk vindt om klanten te helpen. Jij werkt vanaf eind de middag op doordeweekse dagen en uren in het weekend. Je komt terecht in een ervaren en gezellig team, die jouw in no-time ingeleerd heeft. 

(avond en weekenduren - oproepkracht)

 

Medewerker Level Up

Level Up Axel is opzoek naar een Fitnessbegeleider én een Salesmedewerker!

Als Fitnessbegeleider ondersteun je de leden in de club en sta je natuurlijk open voor een gezellig praatje. Je begeleidt de leden bij vragen en het behalen van hun doelen. Als Salesmedewerker de taak om potentiële nieuwe leden te overtuigen van de voordelen van een lidmaatschap. Deze functies kunnen ook als combinatie worden uitgevoerd. Level Up is opzoek naar een sociale collega, die zich goed kan afstemmen op de verschillende type leden. Je helpt graag anderen en hebt een affiniteit met sport. 

(4-6u, flexibel werkrooster)

 

Medewerker Bediening Family Axel - solliciteer hier

Ben jij op zoek naar een leuke baan in een gezellig team? Voor onze vestiging in Axel zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor in de bediening! Bij Family staat sfeer maken, gastvrijheid en plezier op 1. Geen dag is hetzelfde! Dus houd je van afwisseling, maak je het mensen graag naar de zin en heb je horeca ervaring? Kom dan ons team versterken. 

(oproep)

 

Caissière AH oproep- Solliciteer hier

Als caissière bij Albert Heijn ben je het visitekaartje van de winkel. Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel uitgaan. Voor deze functie moet je minimaal 16 jaar zijn. Je kunt precies werken en je vindt het leuk om met klanten om te gaan.

(avond en weekenduren - oproepkracht)

 

Keukenmedewerker Family Axel/ Terneuzen - solliciteer hier

Heb jij een passie voor eten en bezorg jij de gasten graag een fantastische avond door ze een heerlijke maaltijd voor te schotelen? Dan is de kans groot dat jij goed past in het keukenteam van Family.

De keukenwerkzaamheden bestaan uit het bereiden van gerechten voor het Family eethuis en de afhaallocatie Family voor thuis. Het is belangrijk dat je je hoofd koel kunt houden, want tijdens de ‘piekuren’ van de lunch of het diner kan de druk flink oplopen. Snel en precies werken is op die momenten een vereiste. Maar wees gerust, niet jouw hele werkdag bestaat uit deze piekmomenten. Ook het voorbereiden van de mise-en-place, het schoonmaken en houden van je werkplek en het meedenken over verbeteringen en ontwikkelingen binnen de keuken, staan op jouw takenlijst.

Jouw uren worden in samenspraak ingepland. Enkel tijdens schooluren of juist enkel in het weekend werken behoren tot de mogelijkheden.

(oproepkracht)

 

Vulploeg medewerker AH ochtend - solliciteer hier

Als vulploegmedewerker bij Albert Heijn help je bij het lossen van de vrachtwagens en vul je de schappen. Je zorgt ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet en je helpt klanten als zij een product niet kunnen vinden. Dit doe je samen met jouw team. Zo help je elkaar en is het iedere dag weer gezellig. Voor deze functie moet je een aanpakker zijn. Je vindt het leuk om in teamverband te werken en klanten tevreden te houden. Tenslotte moet je vroeg je bed uit kunnen. We hebben jou namelijk nodig van maandag t/m donderdag van 6.00 tot 10.00 uur en op vrijdag van 5.00-10.00 uur.

(18 uur ochtend)