Spring naar hoofd-inhoud
contactgegevens
Szydlowskiplein 22
4571 EW  Axel
0115 533333
info@bijluitjens.nl
openingstijden
Elke dag8:00 - 21:00

Openstaande vacatures

Bij Luitjens zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega's! Je kunt bij ons aan de slag als oproepkracht, als vaste kracht of voor een leerzame stageplek. Bekijk hier onze openstaande vacatures of lees meer waarom elke collega belangrijk is voor het Bij Luitjens succes.

 

Medewerker Family Hulst - solliciteer hier

Werken bij de leukste family van Hulst? Ja, het is zo ver; onze zoektocht naar de horecatoppers van Hulst is gestart! Voordat onze gloednieuwe vestiging gevuld kan worden met het gelach en geklets van onze gasten, hebben we een gemotiveerd team nodig die hen gaat voorzien van een prachtige ervaring!

Ben jij een ervaren leider en weet jij hoe je jouw team(s) moet aansturen (Vestigingsmanager/ Afdelingsmanager)? Of liggen jouw skills meer bij het soepel laten verlopen van een shift (Teamleider)? Laat jij jouw handjes wapperen en ga je aan de slag in direct contact met de gasten (Bedieningsmedewerker) of knal je liever achter de schermen (Keukenmedewerker)? Of zorg jij voor de kers op de taart door iedere dag te kunnen starten met een schone vestiging (Kwaliteitsmedewerker)? Family Hulst is opzoek naar iedereen, laat van je horen en solliciteer snel!

(vanaf 14 jaar, dag- avond en/of weekenddienst)

 

Medewerker Albert Heijn - solliciteer hier

Kom jij je aansluiten bij dé kwaliteitssupermarkt van de omgeving? In onze gloednieuwe winkel staan we elke dag van het jaar klaar om met de beste service en producten onze klanten te helpen om van een standaard taak als boodschappen doen een onvergetelijke winkelervaring te maken! 

Bij Albert Heijn zijn we opzoek naar veel nieuwe gezichten die het dynamische team komen versterken. Liggen jou talenten bij het helpen van de klanten (Cassiere)? Ben jij een vlotte multitasker (Vers)? Een echte aanpakker (Vulploeg avond) of juist een vroege vogel (Vulploeg ochtend)? Of kom jij tot jouw recht bij secuur en zelfstandig werk (Kwaliteit)? Bij Albert Heijn hebben we voor alle talenten plek! Waar zien we jou terug? 

(vanaf 14 jaar)

 

Hoofd Service Family Axel - Solliciteer hier

Family Axel is opzoek naar een enthousiaste, flexibele en ervaren leidinggevende!

Als Hoofd Service ben je verantwoordelijk voor het Serviceteam. Je leidt de Teamleiders Service op en stuurt hen aan, zorgt voor een juiste personeelsbezetting, inkoop- en voorraadbeheer en de algehele kwaliteit van de Serviceafdeling. Als Hoofd Service heb je ervaring met leidinggeven en roosters maken, ben je flexibel in je beschikbaarheid én je handelen. Je werkt oplossingsgericht en weet adequaat problemen op te lossen. Ervaring in de horeca is een pre. 

(32 uur) 

 

Medewerker Gall & Gall (18+) - solliciteer hier

Ben jij de echte kenner onder jouw vrienden? Of meer de genieter? En kies je dan voor bier, wijn of een borrel? Waar jouw voorkeur dan ook precies mag liggen, bij Gall & Gall Axel zijn we opzoek naar een enthousiaste nieuwe collega die passie heeft voor zowel in een winkel staan, als voor heerlijke producten verkopen! Kennis over drankjes is fijn, maar niet verplicht. Wel verwachten we van je dat je bereid bent te leren. 

(15 - 25 uur)

 

Medewerker Family Axel/ Terneuzen - solliciteer hier

Ben jij een écht familiemens? De leukste familie van Zeeuws-Vlaanderen is opzoek naar nieuwe medewerkers!

Family staat bekend om haar gezellige sfeer en goede kwaliteit. Nu de drukke zomermaanden weer om de hoek staan, is het tijd om het huidige team aan te vullen met een aantal extra horecatoppers. Family Axel én Terneuzen zijn opzoek naar medewerkers waarbij overzicht bewaren en aansturen in het bloed zit. Wellicht ben je al werkzaam (geweest) in de horecabranche, of kom je juist uit een hele andere tak; bij Family krijg je de ruimte om je te ontwikkelen tot een ware Horeca-expert! Zolang jij beschikt over een goede dosis collegialiteit, je de gasten op #1 zet en lekker kan doorwerken, pas jij perfect in ons profiel.

In de Bediening zorg je met jouw sociale persoonlijkheid en vlotte aanpak dat de gasten overal van voorzien zijn. Liggen jouw talenten meer in de Keuken, dan ben jij stressbestendig en is multitasking jouw tweede natuur. In beide functies ben je flexibel, beheers je de Nederlandse taal goed en ben je bereid om minimaal 1 dag per week in het weekend te werken. 

(vanaf 14 jaar)

 

Weekendmedewerker Lekkersss - Solliciteer hier

Snoepjes, chocolade, cup-cakes, ijsjes, bonbons...

Lekkersss heeft niet voor niets deze toepasselijke naam gekregen. Bij dé lekkernijwinkel van Axel en omgeving kijkt iedere klant zijn ogen uit. Al het lekkers verzameld in één winkel, wie wil daar nou niet werken?!

Bij Lekkersss help je de klant bij het maken van de (soms lastige) keuze tussen het uitgebreide assortiment. Je zorgt voor een nette en aangevulde winkel, en je staat natuurlijk klaar voor je klanten met vragen.

(avond- en weekenduren - vanaf 16 jaar)

 

Weekendmedewerker Etos - solliciteer hier

Als weekendmedewerker bij Etos Axel kom je in een gezellig team en bruisende winkel terecht! Midden in het centrum van Axel bevindt zich de gloednieuwe vestiging waar jong en oud naartoe trekt voor alledaagse spullen, zoals make-up en haar- en huidverzorging. Maar ook voor advies over het uitgebreide assortiment aan medicatie en zelfhulpmiddelen komen klanten bij jou langs. Rondom feestdagen is het inpakpapier bijna niet aan te slepen en maak jij de mooiste creaties voor de dierbaren van jouw klanten.

Op rustige momenten heb je de tijd om de schappen aan te vullen en de winkel netjes te houden. Al met al is er geen mogelijkheid tot vervelen dus!

(weekenduren en vakanties - vanaf 16 jaar)

 

Verkoopmedewerker Bruna - solliciteer hier

Bruna Axel is op zoek naar een enthousiasteling die het team komt versterken in de avonduren, weekenden en natuurlijk de vakanties!

Onder andere om de winkel er tiptop uit te laten zien, maar zeker ook om klanten te helpen. Je geeft advies over verschillende producten; van een mooi boek tot de nieuwste agenda of een leuk tijdschrift. Met jouw hulp lopen klanten met een blij gevoel naar buiten.

Het is belangrijk dat je klantgericht en communicatief vaardig bent. Je moet initiatief kunnen nemen en bent zelfstandig.

(avond- en weekenduren)