Spring naar hoofd-inhoud
contactgegevens
Szydlowskiplein 22
4571 EW  Axel
0115 533333
info@bijluitjens.nl
openingstijden
maandag8:00 - 21:00
dinsdag8:00 - 21:00
woensdag8:00 - 21:00
donderdag8:00 - 21:00
vrijdag8:00 - 21:00
zaterdag8:00 - 21:00
zondag8:00 - 21:00

Openstaande vacatures

Parttime medewerker Family - solliciteer hier

Hey Horecatopper!! Wil jij werken bij het mooiste eethuis van Nederland? Ben jij gastvrij en heb je kwalitatieve service hoog in het vaandel staan? Dan ben jij bij Family Axel aan het goede adres!  Ervaring in de horeca is fijn, maar zeker niet vereist.

Wij zijn op zoek naar:

Medewerker bediening

Barman of -vrouw

Medewerker afhaal

Keukenmedewerker

Jij bepaalt (in overleg) wanneer en hoeveel je werkt!

 

Vestigingsmanager Anytime Fitness - solliciteer hier

In deze dynamische functie ben je eindverantwoordelijk voor de resultaten van de club. Je hebt aandacht voor kwaliteit, omzet, kosten, marktpositie, lokale betrokkenheid en personeelsbeleid. Je geeft op een natuurlijke wijze sturing aan jouw team en zorgt er samen voor dat de resultaten van de club doorlopend verbeterd en geoptimaliseerd worden. (20-30 uur per week)

 

Allround medewerker Lekkersss Parttime - Solliciteer hier

Als allround medewerker bij Lekkersss stap je makkelijk op klanten af om ze te helpen met hun aankopen en bedien je de kassa. (avond en weekenduren + vakanties)

 

Verkoopmedewerker AH parttime- solliciteer hier

Als verkoopmedewerker ben je werkzaam op de afdeling brood. Houd jij ervan om je mouwen op te stropen en even lekker te knallen? Dan is de broodafdeling echt iets voor jou. Naast het bakken en verwerken van de producten ben jij het aanspreekpunt voor de klanten die meer informatie willen. Het is dus ook belangrijk dat je snel kennis op doet over de producten die verkocht worden en dat je het leuk vindt om klanten te helpen.

(avond- en weekenduren)

 

Caissière AH parttime- Solliciteer hier

Als caissière bij Albert Heijn ben je het visitekaartje van de winkel. Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel uitgaan. Voor deze functie moet je minimaal 16 jaar zijn. Je kunt precies werken en je vindt het leuk om met klanten om te gaan.

(avond en weekenduren)

 

Vulploeg medewerker AH parttime - solliciteer hier

Als vulploegmedewerker bij Albert Heijn help je bij het lossen van de vrachtwagens en vul je de schappen. Je zorgt ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet en je helpt klanten als zij een product niet kunnen vinden. Je doet dit samen met een gezellig team van leeftijdsgenoten. Zo help je elkaar en is het iedere dag weer gezellig. 

(avonden en/of weekenduren)