Spring naar hoofd-inhoud
contactgegevens
Szydlowskiplein 22
4571 EW  Axel
0115 533333
info@bijluitjens.nl
openingstijden

Ivm met de nieuwe maatregelen zijn wij tijdelijk elke dag om 20.00 uur gesloten

maandag8:00 - 20:00
dinsdag8:00 - 20:00
woensdag8:00 - 20:00
donderdag8:00 - 20:00
vrijdag8:00 - 20:00
zaterdag8:00 - 20:00
zondag8:00 - 20:00

Openstaande vacatures

Bedieningmedewerker Family - solliciteer hier

Ben jij op zoek naar een leuke baan in een gezellig team? Bij ons staat sfeer maken, gastvrijheid en plezier op 1. Geen dag is hetzelfde! Dus houd je van afwisseling, ben je sociaal en maak je het mensen graag naar de zin? Wij zijn op zoek naar medewerkers voor in de bediening.

Horecaervaring is gewenst maar zeker niet noodzakelijk. Jouw uren worden in samenspraak ingepland. Enkel tijdens schooluren of juist enkel in het weekend werken behoren tot de mogelijkheden. (vaste aanstelling of oproepkracht)

 

 

Keukenmedewerker Family - solliciteer hier

Heb jij een passie voor eten en bezorg jij de gasten graag een fantastische avond door ze een heerlijke maaltijd voor te schotelen? Dan is de kans groot dat jij goed past in het keukenteam van Family.

De keukenwerkzaamheden bestaan uit het bereiden van gerechten voor het Family eethuis en de afhaallocatie Family voor thuis. Het is belangrijk dat je je hoofd koel kunt houden, want tijdens de ‘piekuren’ van de lunch of het diner kan de druk flink oplopen. Snel en precies werken is op die momenten een vereiste. Maar wees gerust, niet jouw hele werkdag bestaat uit deze piekmomenten. Ook het voorbereiden van de mise-en-place, het schoonmaken en houden van je werkplek en het meedenken over verbeteringen en ontwikkelingen binnen de keuken, staan op jouw takenlijst.

Keukenervaring is gewenst. Jouw uren worden in samenspraak ingepland. Enkel tijdens schooluren of juist enkel in het weekend werken behoren tot de mogelijkheden. (vaste aanstelling of oproepkracht)

 

 

Meewerkend assistent manager Family - solliciteer hier

Als Assistent Manager bij Family heb je de eindverantwoordelijkheid over, en bijbehorende kennis van alle afdelingen van het bedrijf. Je specialiseert je ofwel in Bar/ Bediening en Kwaliteit, ofwel in Keuken/ Afwas en Afhaal. Je hebt overkoepelende taken, houdt toezicht op de juiste uitvoering van de werkzaamheden en stuurt bij waar nodig. Daarnaast werk je productief mee op de vloer. De dagelijkse taken en verantwoordelijkheid vereisen goede leidinggevende eigenschappen, communicatievaardigheden en organisatorische handigheid. (vaste aanstelling, minimaal 24 uur per week)

 

 

Vulploeg medewerker AH ochtend - solliciteer hier

Als vulploegmedewerker bij Albert Heijn help je bij het lossen van de vrachtwagens en vul je de schappen. Je zorgt ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet en je helpt klanten als zij een product niet kunnen vinden. Dit doe je samen met jouw team. Zo help je elkaar en is het iedere dag weer gezellig. Voor deze functie moet je een aanpakker zijn. Je vindt het leuk om in teamverband te werken en klanten tevreden te houden. Tenslotte moet je vroeg je bed uit kunnen. We hebben jou namelijk nodig van maandag t/m donderdag van 6.00 tot 10.00 uur en op vrijdag van 5.00-10.00 uur. (18 uur)

 

Vestigingsmanager Anytime Fitness - solliciteer hier

In deze dynamische functie ben je eindverantwoordelijk voor de resultaten van de club. Je hebt aandacht voor kwaliteit, omzet, kosten, marktpositie, lokale betrokkenheid en personeelsbeleid. Je geeft op een natuurlijke wijze sturing aan jouw team en zorgt er samen voor dat de resultaten van de club doorlopend verbeterd en geoptimaliseerd worden. (20-30 uur per week)

 

Caissière AH parttime- Solliciteer hier

Als caissière bij Albert Heijn ben je het visitekaartje van de winkel. Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel uitgaan. Voor deze functie moet je minimaal 16 jaar zijn. Je kunt precies werken en je vindt het leuk om met klanten om te gaan.

(avond en weekenduren)