Spring naar hoofd-inhoud
contactgegevens
Szydlowskiplein 22
4571 EW  Axel
0115 533333
info@bijluitjens.nl
openingstijden
maandag8:00 - 21:00
dinsdag8:00 - 21:00
woensdag8:00 - 21:00
donderdag8:00 - 21:00
vrijdag8:00 - 21:00
zaterdag8:00 - 21:00
zondag8:00 - 21:00
Openingstijden feestdagen
Do 22 dec8.00-22.00
Vr 23 dec8.00-22.00
Kerstavond7.00-19.00
1e kerst9.00-18.00
2e kerst9.00-18.00
Oudjaar8.00-18.00
Nieuwjaar10.00-18.00

Openstaande vacatures

Afhaal medewerker Family - solliciteer hier

Het Afhaalteam is opzoek naar een nieuwe medewerker! 

De afhaalwerkzaamheden bestaan uit het voorbereiden en afhandelen van de bestellingen die online en in de Afhaal-locatie worden geplaatst. Heb je zelf (nog) niet veel horeca-ervaring? Dat is helemaal niet erg! Alle handelingen en gerechten worden jou stap voor stap uitgelegd en er zijn handige informatieboekjes aanwezig waarin alle handelingen en ingrediënten nog eens uitgeschreven staan. Naast dat je de complete gerechten terug kunt vinden op papier, heb je ook een gezellig en ervaren team om op terug te vallen. Het kan dus bijna niet misgaan, zelfs zonder kookervaring!

(24 uur, voornamelijk overdag)

 

Weekendmedewerker Lekkersss - Solliciteer hier

Snoepjes, chocolade, cup-cakes, ijsjes, bonbons...

Lekkersss heeft niet voor niets deze toepasselijke naam gekregen. Bij dé lekkernijwinkel van Axel en omgeving kijkt iedere klant zijn ogen uit. Al het lekkers verzameld in één winkel, wie wil daar nou niet werken?!

Bij Lekkersss help je de klant bij het maken van de (soms lastige) keuze tussen het uitgebreide assortiment. Je zorgt voor een nette en aangevulde winkel, en je staat natuurlijk klaar voor je klanten met vragen.

(avond- en weekenduren)

 

Caissière AH oproep- Solliciteer hier

Als caissière bij Albert Heijn ben je het visitekaartje van de winkel. Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel uitgaan. Voor deze functie moet je minimaal 16 jaar zijn. Je kunt precies werken en je vindt het leuk om met klanten om te gaan.

(avond en weekenduren)

 

Bedieningmedewerker Family - solliciteer hier

Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan in een gezellig team? Voor onze nieuwe vestiging in Terneuzen zijn wij nog op zoek naar bedieningmedewerkers. Bij ons staat sfeer maken, gastvrijheid en plezier op 1. Geen dag is hetzelfde! Dus houd je van afwisseling, ben je sociaal en maak je het mensen graag naar de zin? Wij zijn op zoek naar medewerkers voor in de bediening.

Horecaervaring is gewenst maar zeker niet noodzakelijk. Jouw uren worden in samenspraak ingepland. Enkel tijdens schooluren of juist enkel in het weekend werken behoren tot de mogelijkheden. 

(oproepkracht of vast contract)

 

Verkoopmedewerker Brood AH oproep- solliciteer hier

Als verkoopmedewerker ben je werkzaam op de afdeling brood. Houd jij ervan om je mouwen op te stropen en even lekker te knallen? Dan is de broodafdeling echt iets voor jou. Naast het bakken en verwerken van de producten ben jij het aanspreekpunt voor de klanten die meer informatie willen. Het is dus ook belangrijk dat je snel kennis op doet over de producten die verkocht worden en dat je het leuk vindt om klanten te helpen.

(avond- en weekenduren)

 

Keukenmedewerker Family Axel/ Terneuzen - solliciteer hier

Heb jij een passie voor eten en bezorg jij de gasten graag een fantastische avond door ze een heerlijke maaltijd voor te schotelen? Dan is de kans groot dat jij goed past in het keukenteam van Family.

De keukenwerkzaamheden bestaan uit het bereiden van gerechten voor het Family eethuis en de afhaallocatie Family voor thuis. Het is belangrijk dat je je hoofd koel kunt houden, want tijdens de ‘piekuren’ van de lunch of het diner kan de druk flink oplopen. Snel en precies werken is op die momenten een vereiste. Maar wees gerust, niet jouw hele werkdag bestaat uit deze piekmomenten. Ook het voorbereiden van de mise-en-place, het schoonmaken en houden van je werkplek en het meedenken over verbeteringen en ontwikkelingen binnen de keuken, staan op jouw takenlijst.

Jouw uren worden in samenspraak ingepland. Enkel tijdens schooluren of juist enkel in het weekend werken behoren tot de mogelijkheden.

(oproepkracht)

 

Vulploeg medewerker AH ochtend - solliciteer hier

Als vulploegmedewerker bij Albert Heijn help je bij het lossen van de vrachtwagens en vul je de schappen. Je zorgt ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet en je helpt klanten als zij een product niet kunnen vinden. Dit doe je samen met jouw team. Zo help je elkaar en is het iedere dag weer gezellig. Voor deze functie moet je een aanpakker zijn. Je vindt het leuk om in teamverband te werken en klanten tevreden te houden. Tenslotte moet je vroeg je bed uit kunnen. We hebben jou namelijk nodig van maandag t/m donderdag van 6.00 tot 10.00 uur en op vrijdag van 5.00-10.00 uur. (18 uur)

 

Vulploeg medewerker AH parttime - solliciteer hier

Als vulploegmedewerker bij Albert Heijn help je bij het lossen van de vrachtwagens en vul je de schappen. Je zorgt ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet en je helpt klanten als zij een product niet kunnen vinden. Je doet dit samen met een gezellig team van leeftijdsgenoten. Zo help je elkaar en is het iedere dag weer gezellig. 

(avonden en/of weekenduren - vanaf 14 jaar)

 

Groente en fruitmedewerker AH - solliciteer hier

Als Medewerker AGF ben je werkzaam op eerste afdeling bij binnenkomst van de winkel. Jij en jouw collega’s moeten samen zorgdragen voor een goede uitstraling van deze belangrijke afdeling. Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten die meer informatie willen over de producten op deze afdeling. Het is dus belangrijk dat je snel kennis op doet over de producten die verkocht worden en dat je het leuk vindt om klanten te helpen. (12-18 uur)

 

Verkoopmedewerker AH vast - solliciteer hier

Als verkoopmedewerker ben je werkzaam op de afdeling brood en/of kaas/vleeswaren. Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten die meer informatie willen over de producten op deze afdeling. Het is dus belangrijk dat je snel kennis op doet over de producten die verkocht worden en dat je het leuk vindt om klanten te helpen. (20-24 uur)