Spring naar hoofd-inhoud
contactgegevens
Szydlowskiplein 22
4571 EW  Axel
0115 533333
info@bijluitjens.nl
openingstijden
maandag7:00 - 21:00
dinsdag7:00 - 21:00
woensdag7:00 - 21:00
donderdag7:00 - 21:00
vrijdag7:00 - 21:00
zaterdag8:00 - 21:00
zondag8:00 - 21:00

Openstaande vacatures

Keukenmedewerker Family - solliciteer hier

Heb jij een passie voor eten en bezorg jij de gasten van het mooiste eethuis van Nederland graag een fantastische avond door ze een heerlijke maaltijd voor te schotelen? Dan is de kans groot dat jij goed past in het keukenteam van Family Axel.

De keukenwerkzaamheden bestaan uit het bereiden van gerechten voor het Family eethuis en de afhaallocatie Family voor thuis. Het is belangrijk dat je je hoofd koel kunt houden, want tijdens de ‘piekuren’ van de lunch of het diner kan de druk flink oplopen. Snel en precies werken is op die momenten een vereiste. Maar wees gerust, niet jouw hele werkdag bestaat uit deze piekmomenten. Ook het voorbereiden van de mise-en-place, het schoonmaken en houden van je werkplek en het meedenken over verbeteringen en ontwikkelingen binnen de keuken, staan op jouw takenlijst.

Keukenervaring is gewenst. Jouw uren worden in samenspraak ingepland. Enkel tijdens schooluren en om het weekend werken behoren tot de mogelijkheden. (vaste kracht 20-36 uur / oproepkracht 6-15 uur)

 

 

Verkoopmedewerker AH parttime- solliciteer hier

Als verkoopmedewerker ben je werkzaam op de afdeling brood. Houd jij ervan om je mouwen op te stropen en even lekker te knallen? Dan is de broodafdeling echt iets voor jou. Naast het bakken en verwerken van de producten ben jij het aanspreekpunt voor de klanten die meer informatie willen. Het is dus ook belangrijk dat je snel kennis op doet over de producten die verkocht worden en dat je het leuk vindt om klanten te helpen.

(avond- en weekenduren)

 

Verkoopmedewerker Gall & Gall parttime - solliciteer hier

Als verkoopmedewerker bij Gall & Gall ga je samen met de klant op zoek naar de perfecte drank voor elke gelegenheid. Je zorgt voor advies, hulp en inspiratie. (avonden en weekend)

 

Verkoopmedewerker Bruna parttime - solliciteer hier

Als weekendhulp bij Bruna zorg je voor een aantrekkelijke winkel en verleen je de juiste service aan klanten. (avond en weekenduren)

 

Vulploeg medewerker AH parttime - solliciteer hier

Als vulploegmedewerker bij Albert Heijn help je bij het lossen van de vrachtwagens en vul je de schappen. Je zorgt ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet en je helpt klanten als zij een product niet kunnen vinden. Je doet dit samen met een gezellig team van leeftijdsgenoten. Zo help je elkaar en is het iedere dag weer gezellig. 

(avonden en/of weekenduren)

 

Caissière AH parttime- Solliciteer hier

Als caissière bij Albert Heijn ben je het visitekaartje van de winkel. Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel uitgaan. Voor deze functie moet je minimaal 16 jaar zijn. Je kunt precies werken en je vindt het leuk om met klanten om te gaan.

(avond en weekenduren)