Spring naar hoofd-inhoud
contactgegevens
Szydlowskiplein 22
4571 EW  Axel
0115 533333
info@bijluitjens.nl
openingstijden
Elke dag8:00 - 21:00
openingstijden feestdagen
Dodenherdenking 4 mei8:00-19:00
Bevrijdingsdag 5 mei8:00-21:00
Hemelvaartsdag 9 mei8:00-21:00
1e Pinksterdag 19 mei8:00-21:00
2e Pinksterdag 20 mei8:00-21:00

Openstaande vacatures

Bij Luitjens zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega's! Je kunt bij ons aan de slag als oproepkracht, als vaste kracht of voor een leerzame stageplek. Bekijk hier onze openstaande vacatures of lees meer waarom elke collega belangrijk is voor het Bij Luitjens succes.

 

Vakkenvuller AH - solliciteer hier

Als vulploegmedewerker bij Albert Heijn help je bij het lossen van de vrachtwagens en vul je de schappen. Je zorgt ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet en je helpt klanten als zij een product niet kunnen vinden. Je doet dit samen met een gezellig team van leeftijdsgenoten. Zo help je elkaar en is het iedere dag weer gezellig. 

(avond- en weekenduren - vanaf 14 jaar)

 

Weekendmedewerker Lekkersss - Solliciteer hier

Snoepjes, chocolade, cup-cakes, ijsjes, bonbons...

Lekkersss heeft niet voor niets deze toepasselijke naam gekregen. Bij dé lekkernijwinkel van Axel en omgeving kijkt iedere klant zijn ogen uit. Al het lekkers verzameld in één winkel, wie wil daar nou niet werken?!

Bij Lekkersss help je de klant bij het maken van de (soms lastige) keuze tussen het uitgebreide assortiment. Je zorgt voor een nette en aangevulde winkel, en je staat natuurlijk klaar voor je klanten met vragen.

(avond- en weekenduren - vanaf 16 jaar)

 

Verkoopmedewerker Brood AH - solliciteer hier

Als verkoopmedewerker ben je werkzaam op de afdeling brood. Houd jij ervan om je mouwen op te stropen en even lekker te knallen? Dan is de broodafdeling echt iets voor jou. Naast het bakken en verwerken van de producten ben jij het aanspreekpunt voor de klanten die meer informatie willen. Het is dus ook belangrijk dat je snel kennis op doet over de producten die verkocht worden en dat je het leuk vindt om klanten te helpen. Je komt terecht in een ervaren en gezellig team, die jouw in no-time ingeleerd heeft. 

(avond- en weekenduren - vanaf 16 jaar)

 

Weekendmedewerker Etos - solliciteer hier

Als weekendmedewerker bij Etos Axel kom je in een gezellig team en bruisende winkel terecht! Midden in het centrum van Axel bevindt zich de gloednieuwe vestiging waar jong en oud naartoe trekt voor alledaagse spullen, zoals make-up en haar- en huidverzorging. Maar ook voor advies over het uitgebreide assortiment aan medicatie en zelfhulpmiddelen komen klanten bij jou langs. Rondom feestdagen is het inpakpapier bijna niet aan te slepen en maak jij de mooiste creaties voor de dierbaren van jouw klanten.

Op rustige momenten heb je de tijd om de schappen aan te vullen en de winkel netjes te houden. Al met al is er geen mogelijkheid tot vervelen dus!

(weekenduren en vakanties - vanaf 16 jaar)

 

Caissière AH oproep- Solliciteer hier

Als caissière bij Albert Heijn ben je het visitekaartje van de winkel. Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel uitgaan. Voor deze functie moet je minimaal 16 jaar zijn. Je kunt precies werken en je vindt het leuk om met klanten om te gaan.

(avond- en weekenduren - vanaf 16 jaar)