Spring naar hoofd-inhoud
contactgegevens
Szydlowskiplein 22
4571 EW  Axel
0115 533333
info@bijluitjens.nl
openingstijden
maandag8:00 - 21:00
dinsdag8:00 - 21:00
woensdag8:00 - 21:00
donderdag8:00 - 21:00
vrijdag8:00 - 21:00
zaterdag8:00 - 21:00
zondag8:00 - 21:00

Openstaande vacatures

Medewerker Gall & Gall (18+) - solliciteer hier

Ben jij de echte kenner onder jouw vrienden? Of meer de genieter? En kies je dan voor bier, wijn of een borrel? Waar jouw voorkeur dan ook precies mag liggen, bij Gall & Gall Axel zijn we opzoek naar een enthousiaste nieuwe collega die passie heeft voor zowel in een winkel staan, als voor heerlijke producten verkopen! Kennis over drankjes is fijn, maar niet verplicht. Wel verwachten we van je dat je bereid bent te leren.

(avonden en weekend) 18+

 

Verkoopmedewerker Brood AH - solliciteer hier

Als verkoopmedewerker ben je werkzaam op de afdeling brood. Houd jij ervan om je mouwen op te stropen en even lekker te knallen? Dan is de broodafdeling echt iets voor jou. Naast het bakken en verwerken van de producten ben jij het aanspreekpunt voor de klanten die meer informatie willen. Het is dus ook belangrijk dat je snel kennis op doet over de producten die verkocht worden en dat je het leuk vindt om klanten te helpen.

(ochtend en middag)

 

Fitnesscoach Level Up

Level Up Axel is opzoek naar een fitnessbegeleider/ -coach.

Fitnesskennis is niet vereist. Je bent wel bereid om een opleiding te volgen. Je bent open, sociaal en legt gemakkelijk contact met leden van onze club. Optioneel: het geven van groepslessen in de club. Je kan zelfstandig én in teamverband (samen)werken. Je bent stressbestendig en kan overzicht bewaren.

(15 uur, waarvan 2 avonden. Vast werkrooster)

 

Verkoopmedewerker Bruna - solliciteer hier

Bruna Axel is op zoek naar een enthousiasteling die het team komt versterken in de avonduren, weekenden en natuurlijk de vakanties!

Onder andere om de winkel er tiptop uit te laten zien, maar zeker ook om klanten te helpen. Je geeft advies over verschillende producten; van een mooi boek tot de nieuwste agenda of een leuk tijdschrift. Met jouw hulp lopen klanten met een blij gevoel naar buiten.

Het is belangrijk dat je klantgericht en communicatief vaardig bent. Je moet initiatief kunnen nemen en bent zelfstandig.

(avond- en weekenduren)

 

Weekendmedewerker Lekkersss - Solliciteer hier

Snoepjes, chocolade, cup-cakes, ijsjes, bonbons...

Lekkersss heeft niet voor niets deze toepasselijke naam gekregen. Bij dé lekkernijwinkel van Axel en omgeving kijkt iedere klant zijn ogen uit. Al het lekkers verzameld in één winkel, wie wil daar nou niet werken?!

Bij Lekkersss help je de klant bij het maken van de (soms lastige) keuze tussen het uitgebreide assortiment. Je zorgt voor een nette en aangevulde winkel, en je staat natuurlijk klaar voor je klanten met vragen.

(avond- en weekenduren)

 

Caissière AH oproep- Solliciteer hier

Als caissière bij Albert Heijn ben je het visitekaartje van de winkel. Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel uitgaan. Voor deze functie moet je minimaal 16 jaar zijn. Je kunt precies werken en je vindt het leuk om met klanten om te gaan.

(avond en weekenduren)

 

Vulploeg medewerker AH ochtend - solliciteer hier

Als vulploegmedewerker bij Albert Heijn help je bij het lossen van de vrachtwagens en vul je de schappen. Je zorgt ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet en je helpt klanten als zij een product niet kunnen vinden. Dit doe je samen met jouw team. Zo help je elkaar en is het iedere dag weer gezellig. Voor deze functie moet je een aanpakker zijn. Je vindt het leuk om in teamverband te werken en klanten tevreden te houden. Tenslotte moet je vroeg je bed uit kunnen. We hebben jou namelijk nodig van maandag t/m donderdag van 6.00 tot 10.00 uur en op vrijdag van 5.00-10.00 uur.

(18 uur ochtend)

 

Vakkenvuller AH - solliciteer hier

Als vulploegmedewerker bij Albert Heijn help je bij het lossen van de vrachtwagens en vul je de schappen. Je zorgt ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet en je helpt klanten als zij een product niet kunnen vinden. Je doet dit samen met een gezellig team van leeftijdsgenoten. Zo help je elkaar en is het iedere dag weer gezellig. 

(avonden en/of weekenduren - vanaf 14 jaar)

 

Versmedewerker AH - solliciteer hier

Als Medewerker AGF ben je werkzaam op eerste afdeling bij binnenkomst van de winkel. Jij en jouw collega’s moeten samen zorgdragen voor een goede uitstraling van deze belangrijke afdeling. Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten die meer informatie willen over de producten op deze afdeling. Het is dus belangrijk dat je snel kennis op doet over de producten die verkocht worden en dat je het leuk vindt om klanten te helpen.

(16 uur)