Spring naar hoofd-inhoud
contactgegevens
Szydlowskiplein 22
4571 EW  Axel
0115 533333
info@luitjensretail.nl
openingstijden
maandag8:00 - 21:00
dinsdag8:00 - 21:00
woensdag8:00 - 21:00
donderdag8:00 - 21:00
vrijdag8:00 - 21:00
zaterdag8:00 - 21:00
zondag8:00 - 21:00

Openstaande vacatures

Verkoopmedewerker Gall & Gall - solliciteer hier

Als verkoopmedewerker bij Gall & Gall ga je samen met de klant op zoek naar de perfecte drank voor elke gelegenheid. Je zorgt voor advies, hulp en inspiratie. (12-16 uur)

 

Weekendhulp Etos - solliciteer hier

Als weekendhulp bij Etos ben je vooral bezig met het adviseren en het beantwoorden van vragen van klanten. (avonden en weekenduren + vakanties)

 

Gastheer of -vrouw bij Anytime Fitness - solliciteer hier

Je bent het visitekaartje van de club, ontvangt leden met open armen en knoopt met gemak met iedereen een praatje aan. Samen met de clubmanager ben je verantwoordelijk voor het op de kaart zetten van Anytime Fitness Axel in de regio. het online én offline promoten van de club én het ontvangen van potentiële nieuwe leden zijn jouw belangrijkste taken.

Voor deze functie is het belangrijk dat je ook in de avonden beschikbaar bent (16 uur).

 

Vulploeg medewerker AH parttime - solliciteer hier

Als vulploegmedewerker bij Albert Heijn help je bij het lossen van de vrachtwagens en vul je de schappen. Je zorgt ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet en je helpt klanten als zij een product niet kunnen vinden. Je doet dit samen met een gezellig team van leeftijdsgenoten. Zo help je elkaar en is het iedere dag weer gezellig. (avonden en/of weekenduren)

 

Caissière AH parttime- Solliciteer hier

Als caissière bij Albert Heijn ben je het visitekaartje van de winkel. Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel uitgaan. Voor deze functie moet je minimaal 16 jaar zijn. Je kunt precies werken en je vindt het leuk om met klanten om te gaan. (avond en weekenduren)

 

Parttime medewerker Family - solliciteer hier

Hey Horecatopper!! Zoek jij een baan als horeca medewerker bij het mooiste eethuis van Nederland? Ben jij gastvrijheid en heb je kwalitatieve service hoog in het vaandel staan? Dan ben jij bij Family Axel aan het goede adres!  Ervaring in de horeca is fijn, maar zeker niet vereist.

Wij zijn op zoek naar:

Medewerker bediening

Barman of -vrouw

Countermedewerker (zowel verkoop als bereiden van producten)

Keukenmedewerker

Afwashulp

Jij bepaalt (in overleg) wanneer en hoeveel je werkt!

 

Verkoopmedewerker AH parttime- solliciteer hier

Als verkoopmedewerker ben je werkzaam op de afdeling brood en/of kaas/vleeswaren. Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten die meer informatie willen over de producten op deze afdeling. Het is dus belangrijk dat je snel kennis op doet over de producten die verkocht worden en dat je het leuk vindt om klanten te helpen. (avond- en weekenduren)