Spring naar hoofd-inhoud
openingstijden Etos
Elke dag9:00 - 20:00

Tel 0115-533336

Etos

Bij Etos Axel wacht een nieuwe wereld van schoonheid, welzijn en gezondheid op je. Hier draait alles om jou: Je goed voelen, is er goed uit zien. Er goed uit zien is je goed voelen. Dat maken wij mogelijk. Voor iedereen. 

Klik hier voor onze huidige aanbiedingen

 


Ons team - Michelle

Hoi, ik ben Michelle Stoffels en ik ben de bedrijfsleider van Bruna, Etos en Lekkersss.

Ik ben als vijftienjarig meisje begonnen bij de broodafdeling van de Albert Heijn. Toen ik zestien jaar werd, was ik oud genoeg om met snijmachines om te gaan en mocht ik ook op de deli-kaas afdeling gaan werken. Nadat ik mijn havodiploma had behaald besloot ik om een jaartje te gaan werken in de slagerij…

Bij dit jaartje is het niet gebleven, want inmiddels werk ik al meer dan achttien jaar voor de familie Luitjens. Sinds een aantal jaar werk ik als winkelmanager, eerst van Bruna en later ook van Etos en Lekkersss.

Wat je vraag ook is, bij Etos Axel staan we voor je klaar. Ons gediplomeerde team heeft heel veel kennis in huis en de winkel is 7 dagen per week open van 8 tot 21 uur!

We combineren serieus en hard werken met een lach. We krijgen dan ook vaak van klanten te horen dat er zo'n fijne sfeer hangt in de winkel. Waar kunnen wij jou mee helpen?

Tot snel bij Etos!