Spring naar hoofd-inhoud
Openingstijden Level Up
 
Leden zijn 24/7 welkom. 

Personele tijden

Ma t/m Zo9:00-12:00
Ma t/m Do18:00-21:00

Tel 0115-533330

Level Up

Vergroten van je zelfvertrouwen. Dit willen we bereiken door je te helpen aan een actieve en fitte levensstijl

Klik hier voor meer informatie en onze huidige aanbiedingen.

 


Ons team

Level Up Health & Fit club is een gezellige, huiselijke club waar de leden centraal staan. Persoonlijke begeleiding staat daarom ook hoog in het vaandel. Daarnaast is er altijd tijd voor een gezellige praatje of een bakje koffie waar zelfs weleens taart meegenomen word door de leden als ze jarig zijn. Dit alles is natuurlijk niet haalbaar zonder de juiste mensen.

We zijn een klein, hecht team dat bestaat uit 8 mensen. We hebben 4 gediplomeerde instructeurs die jullie begeleiden naar jullie gestelde doelen zoals bijvoorbeeld: afvallen, werken aan een beter belastbaar lichaam, medische klachten of mensen die zich lekkerder in hun vel willen voelen. Daarnaast lopen ze rond in de club om mensen te corrigeren waar nodig en gewoon voor een praatje natuurlijk. Twee van onze instructeurs zijn ook personal trainers.

Level Up verzorgt ook groepslessen. Dit kan uiteraard niet zonder een enthousiaste instructeur of instructrice. Binnen ons een team hebben we 7 groepslesdocenten. Dit kan zijn van een Club Yoga les tot een knallende spinning-les.

Kenmerkend van ons team is dat we een vrij jong team zijn, dat bruist van energie. Iedereen heeft z’n eigen kwaliteiten en daardoor vullen we elkaar goed aan.