Spring naar hoofd-inhoud
openingstijden Bruna

 

Elke dag9:00 - 20:00

Tel 0115-533332

Bruna

Stap vanuit een prachtige passage zo Bruna Axel binnen en laat je inspireren. Hier ontvouwt zich een wereld van mogelijkheden, of je nu op zoek bent naar een meeslepend boek, een uitdagende puzzel, of een creatieve uitlaatklep in onze knutselhoek. Van betoverende wenskaarten tot hoogwaardige papier-en schrijfwaren, cadeaus voor elke gelegenheid en essentiële schoolartikelen voor de jonge geesten in ontwikkeling... We hebben alles om je dag een beetje specialer te maken. 

Klik hier voor onze huidige aanbiedingen

 


Ons team - Michelle

Hoi, ik ben Michelle Stoffels en ik ben de bedrijfsleider van Bruna, Etos en Lekkersss.

Ik ben als vijftienjarig meisje begonnen bij de broodafdeling van de Albert Heijn. Toen ik zestien jaar werd, was ik oud genoeg om met snijmachines om te gaan en mocht ik ook op de deli-kaas afdeling gaan werken. Nadat ik mijn havodiploma had behaald besloot ik om een jaartje te gaan werken in de slagerij…

Bij dit jaartje is het niet gebleven, want inmiddels werk ik al meer dan achttien jaar voor de familie Luitjens. Sinds een aantal jaar werk ik als winkelmanager, eerst van Bruna en later ook van Etos en Lekkersss.

Het voelt als een warm bad wanneer je de Bruna binnenloopt. Door de jarenlange ervaring van ons vaste team kun je met al je vragen terecht. Het team zal je altijd met een glimlach en een warm welkom ontvangen.

Naast het reguliere Bruna aanbod van boeken, cadeaus, kantoor- en hobbyartikelen vind je bij Bruna Axel ook een ruim assortiment aan binnen- en buitenspeelgoed, gezelschapsspellen en puzzels. Jong en oud, bij ons is er voor iedereen wel iets te vinden!

Tot snel bij Bruna!