Spring naar hoofd-inhoud
Openingstijden Anytime Fitness
24 uur per dag
7 dagen per week
365 dagen per jaar

personele bezetting:
Ma t/m Zo9:00 - 12:00
Ma t/m Do18:00 - 21:00

Tel 0115-533330

Anytime Fitness

Vergroten van je zelfvertrouwen. Dit willen we bereiken door je te helpen aan een actieve en fitte levensstijl

 


Ons team - Linda

Hallo, mijn naam is Linda van Meurs en ben woonachtig in het mooiste dorpje van Zeeuws-Vlaanderen, Axel!! Sinds de opening in 2014 ben ik begonnen als manager bij Anytime Fitness Axel.

Anytime Fitness Axel is een gezellige, huiselijke club waar de leden centraal staan. Persoonlijke begeleiding staat daarom ook hoog in het vaandel. Daarnaast is er altijd tijd voor een gezellige praatje of een bakje koffie waar zelfs weleens taart meegenomen word door de leden als ze jarig zijn. Dit alles is natuurlijk niet haalbaar zonder de juiste mensen.

We zijn een klein, hecht team dat bestaat uit 8 mensen. We hebben 3 gediplomeerde instructeurs die jullie begeleiden naar jullie gestelde doelen zoals bijvoorbeeld: afvallen, werken aan een beter belastbaar lichaam, medische klachten of mensen die zich lekkerder in hun vel willen voelen. Daarnaast lopen ze rond in de club om mensen te corrigeren waar nodig en gewoon voor een praatje natuurlijk. Twee van onze instructeurs zijn ook personal trainers.

Anytime Fitness Axel verzorgt ook groepslessen. Dit kan uiteraard niet zonder een enthousiaste instructeur of instructrice. Binnen ons een team hebben we 7 groepslesdocenten. Dit kan zijn van een Club Yoga les tot een knallende spinning-les.

Kenmerkend van ons team is dat we een vrij jong team zijn, dat bruist van energie. Iedereen heeft z’n eigen kwaliteiten en daardoor vullen we elkaar goed aan.