Spring naar hoofd-inhoud
contactgegevens
Szydlowskiplein 22
4571 EW  Axel
0115 533333
info@bijluitjens.nl
openingstijden
maandag8:00 - 21:00
dinsdag8:00 - 21:00
woensdag8:00 - 21:00
donderdag8:00 - 21:00
vrijdag8:00 - 21:00
zaterdag8:00 - 21:00
zondag8:00 - 21:00

Openstaande vacatures

Parttime medewerker Family - solliciteer hier

Hey Horecatopper!! Wil jij werken bij het mooiste eethuis van Nederland? Ben jij gastvrij en heb je kwalitatieve service hoog in het vaandel staan? Dan ben jij bij Family Axel aan het goede adres!  Ervaring in de horeca is fijn, maar zeker niet vereist.

Wij zijn op zoek naar:

Medewerker bediening

Barman of -vrouw

Medewerker afhaal

Keukenmedewerker

Jij bepaalt (in overleg) wanneer en hoeveel je werkt!

 

Vulploeg medewerker AH vast - solliciteer hier

Als vulploegmedewerker zorg je samen met je collega’s dat de winkel altijd perfect gevuld is. Je vult de schappen en koelingen en je zorgt ervoor dat de winkel er verzorgd en uitnodigend uitziet. Ook speel je een belangrijke rol in de service van de winkel. Je helpt klanten bij het vinden van producten en als iets niet voorhanden is dan bied je klanten een alternatief. Je doet dit samen in een team. Je helpt elkaar en zo is het iedere dag gezellig.

Voor deze functie moet je een aanpakker zijn. (24-36 uur)

 

Bedrijfsleider Anytime Fitness - solliciteer hier

Eindverantwoordelijk voor het functioneren en de resultaten van de club. Je hebt aandacht voor omzet, kosten, marktpositie, lokale betrokkenheid en personeelsbeleid. Je rapporteert naar de ondernemer (uren in overleg in te vullen, parttime functie is mogelijk)
 

Medewerker bezorgdienst AH - solliciteer hier

Als medewerker bezorgdienst ben je verantwoordelijk voor het aannemen, klaarzetten en bezorgen van bestellingen. Het is belangrijk dat je van doorpakken houdt, nauwkeurig werkt en niet bang bent om contact te leggen met de klant. Een rijbewijs is noodzakelijk. (28-32 uur per week, i.c.m. medewerker vulploeg. )

 

Verkoopmedewerker AH parttime- solliciteer hier

Als verkoopmedewerker ben je werkzaam op de afdeling brood. Houd jij ervan om je mouwen op te stropen en even lekker te knallen? Dan is de broodafdeling echt iets voor jou. Naast het bakken en verwerken van de producten ben jij het aanspreekpunt voor de klanten die meer informatie willen. Het is dus ook belangrijk dat je snel kennis op doet over de producten die verkocht worden en dat je het leuk vindt om klanten te helpen.

(avond- en weekenduren)

 

Caissière AH parttime- Solliciteer hier

Als caissière bij Albert Heijn ben je het visitekaartje van de winkel. Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel uitgaan. Voor deze functie moet je minimaal 16 jaar zijn. Je kunt precies werken en je vindt het leuk om met klanten om te gaan.

(avond en weekenduren)

 

Vulploeg medewerker AH parttime - solliciteer hier

Als vulploegmedewerker bij Albert Heijn help je bij het lossen van de vrachtwagens en vul je de schappen. Je zorgt ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet en je helpt klanten als zij een product niet kunnen vinden. Je doet dit samen met een gezellig team van leeftijdsgenoten. Zo help je elkaar en is het iedere dag weer gezellig. 

(avonden en/of weekenduren)

 

Verkoopmedewerker Bruna parttime - solliciteer hier

Als weekendhulp bij Bruna zorg je voor een aantrekkelijke winkel en verleen je de juiste service aan klanten. (avond en weekenduren)

 

Verkoopmedewerker AH vast - solliciteer hier

Als verkoopmedewerker ben je werkzaam op de afdeling brood en/of kaas/vleeswaren. Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten die meer informatie willen over de producten op deze afdeling. Het is dus belangrijk dat je snel kennis op doet over de producten die verkocht worden en dat je het leuk vindt om klanten te helpen. (20-24 uur)

 

(Groeps)fitnessnstructeur Anytime Fitness - solliciteer hier

Als (groeps)fitness instructeur bij Anytime Fitness heb je een passie om mensen te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken en maak je een feestje van elke (groeps)les. (ter vervanging van zwangerschapsverlof)