Spring naar hoofd-inhoud

Vacature

Clubmanager Anytime Fitness Axel (20-40 uur)

 

Ben jij sportief, mensgericht en zet je Anytime Fitness Axel op de kaart? Als manager ben jij samen met je team het gezicht van onze club. We hebben volop plannen voor de toekomst en jij speelt daarin een voortrekkersrol.

 

Over Anytime Fitness

Ons team bestaat uit 7 enthousiaste collega’s met een drive om Anytime Fitness op de kaart te zetten. Wij geven inwoners uit Axel en omgeving de mogelijkheid om op ieder moment van de dag te sporten in een vertrouwde omgeving. We gaan voor fitte, gezonde leden die lekker in hun vel zitten en hun doelen halen. We vinden het belangrijk dat leden zich thuis voelen kennen ieder (oud-) lid bij naam, vaak ook hun persoonlijke verhaal. Dat maakt ons uniek.

 

Jouw functie

Als manager ben je eindverantwoordelijk voor de vestiging in Axel. Jij bent de verbindende en stabiele factor voor je team. Je bent de aanjager die het voortouw neemt en met je team de route uitstippelt voor de toekomst. Na een lastige tijd voor sportclubs willen we ons gezicht weer laten zien, nieuwe leden werven en bouwen aan onze community in Axel.

 

Anytime Fitness is 24 uur per dag, 7 dagen per week, geopend voor leden. Van maandag t/m zondag van 8-12 uur en op maandag tot en met donderdag van 18-22 uur zijn we we in contact met onze leden en geven we instructie en groepslessen.

Jouw basistaken

Welke taken jij oppakt, is afhankelijk van het aantal uren dat je werkt. Jouw basistaken zijn:

 • aansturen en coachen van je team. Jij haalt het beste uit je collega’s door ze in te zetten op hun kracht en ambitie.
 • je stelt een begroting op, dat vooruitstrevend en realistisch is. Je stuurt erop aan om je doelstellingen te halen.
 • je werft nieuwe leden door marketing in te zetten en acties op te tuigen.
 • administratie.

 

Jouw taken in de club

 • leden ondersteunen door fitnessschema’s op te stellen en hen te begeleiden richting hun doelstellingen.
 • potentiële leden informeren over de club en het verkopen van lidmaatschappen.
 • wanneer je dat wilt: groepslessen geven en taken oppakken als fitnessinstructeur.

“Ik voel me zelfstandig ondernemer, maar dan zonder de risico’s.”

- Jürgen, Bedrijfsmanager Family

 

Wie wij zoeken

We zijn op zoek naar die ondernemende enthousiasteling die blij wordt van de combinatie van een team aansturen en praktisch meewerken. Je houdt van sporten en hebt bij voorkeur een achtergrond in de sportwereld, maar dat is zeker geen vereiste. Jij bent de persoon die we zoeken als je je herkent in deze eigenschappen:

 • ondernemend. Binnen Bij Luitjens krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen, jouw koers te varen en initiatief te nemen.
 • een teambuilder. Jij haalt het beste in je collega’s naar boven.
 • resultaatgericht. Je doet er alles aan om het beste te bereiken met de club, je collega’s en je leden.
 • flexibel. Je bent bereid om ’s avonds en in het weekend te werken, wel op basis van jouw eigen beschikbaarheid.
 • sociaal. Het geeft je energie om onder de mensen te zijn en je bent oprecht geïnteresseerd.

 

Dit krijg je terug

Volop vrijheid en ondersteuning om jezelf te ontwikkelen. Een enthousiast team en de mogelijkheid om samen te werken met collega-managers van de Bij Luitjens bedrijven. Er is altijd iemand om met je mee te denken, vragen aan te stellen of mee te kletsen.

 

Verder ontvang je

 • salaris tussen € 2.500 – € 3.250 per maand (op basis van 40 uur per week), afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • jaarcontract tussen 20-40 uur per week, met uitzicht op een vast contract.
 • flexibiliteit om zelf te bepalen op welke momenten je aanwezig bent in de club en wanneer je je administratieve werk inplant.
 • 25 vakantiedagen.
 • pensioensopbouw.
 • maaltijdvergoeding bij avonddiensten
 • korting op je boodschappen bij Albert Heijn Axel
 • bedrijfsfitness en 50% korting voor partner op Anytime Fitness lidmaatschap
 • een actieve personeelsvereniging met alle bedrijven van Bij Luitjens. Onze feestjes wil je niet missen!

 

“Werken Bij Luitjens voelde voor mij als thuiskomen. We zijn een grote familie en ik voel me geen personeel, maar deel van het geheel.”

- Jürgen, Bedrijfsmanager Family

Testimonial

Jürgen Bracke, Bedrijfsmanager Family Axel en Terneuzen

“Werken Bij Luitjens voelde voor mij als thuiskomen. We zijn een grote familie en ik voel me geen personeel, maar deel van het geheel. Toen we startten met de voorbereidingen van Family en ik meteen mee mocht beslissen over de aankoop van het servies, wist ik: ik heb de juiste keuze gemaakt. Ik voel me zelfstandig ondernemer, maar dan zonder de risico’s. Ik krijg alle ruimte en vertrouwen om Family te ontwikkelen. Zolang ik het kan onderbouwen, laten ze me bezig. Maar ze laten me niet los. Ik word heel goed begeleid in praktische zaken en in het leidinggeven. Ik hoef mijn hand maar op te steken en Daniël, Barbara of Mirjam staan klaar voor me. In de eerste weken van Family stonden ze er alle drie iedere dag. Om 11 uur ’s avonds hielpen ze nog met afwassen, nadat we het personeel naar huis hadden gestuurd. Dat typeert hen.

Wat ik mooi vind, is de saamhorigheid Bij Luitjens, ondanks dat we steeds groter worden. Voor kerst hebben Mirjam, Barbara en Daniël naar iedere medewerker een handgeschreven kaart met een persoonlijke boodschap gestuurd. Dat persoonlijke, dat is wat het hier zo fijn maakt.”


Over Bij Luitjens

Ons missie: Het creëren van een uniek centrum in Axel, dat een aantrekkende kracht heeft op de regio. We geloven dat dit begint bij medewerkers die blij zijn om bij ons te werken. Daarom geven we veel aandacht aan jouw ontwikkeling. Door de veelzijdigheid aan formules zijn we flexibel en een stabiele werkgever. Vrijheid en eigenaarschap vinden we belangrijk. Dat betekent dat jij de vrijheid mag nemen die bij jou en je ontwikkeling past. Waar nodig begeleiden we je in je ontwikkeling.